Zgrešeni primeri z novim singlom ‘Načrt’

6:00

Vodilni predstavniki zabavnega punka v Sloveniji prihajajo z novim singlom, videom in napovedjo četrtega albuma.

zgreseni-primeri* Predstavljamo singel NAČRT.

* Danes ob 19.00 bo skupina na svojem YouTube kanalu premierno predstavila video za sveži singel »Načrt«.

* Zgrešeni primeri najavljajo snemanje in izid četrte plošče  v prihodnjem  letu

* »V desetletju dela smo postali zreli punkrockerji!«

»Načrt je zapis o še eni od življenjskih etap!« ozadje komada pojasni vokalist in basist Janko Rošelj ter doda, da: »Življenje še zdaleč ni lepo za vse, zato o njem tudi govorimo tako brezkompromisno!«

A bend se temnim življenjskim izzivom navkljub ne vda. Podnapis bendovega dela so vedno zabava in priložnosti za prikaz ustvarjalne kemije med člani. Poleg Rošlja v bendu stojijo še Robi A. Glač in Luka Mavrič na kitarah ter bobnar Pavel Uršič, uigrana ekipa, ki »setliste« na z energijo nabitih koncertih  polni predvsem z avtorskimi komadi, pa je odločena prihajajočo zimo izkoristiti za pripravo novega materiala.

Zgrešenci niso od včeraj. Singel Načrt je najavna špica prihajajočega četrtega albuma. Po »M.E.M« iz leta 2008, dve leti mlajši plošči »Razlike« in zadnjem albumu »Račun« bo četverica že prihodnje leto predstavila novo celometražnico. »V desetletju dela smo svoj ustvarjalni proces dodobra ošilili, drug drugega poznamo z vsemi šibkostmi in talenti, zato verjamem, da bo naslednji izdelek odraz dela štirih zrelih glasbenikov!« se ustvarjalne zime veseli Rošelj.

Deli