Zlata Tina in bronasta Ana odmevata na naši spletni strani in FB

17:20

Olimpijski medalji judoistk celjskega Sankakuja, Tine Trstenjak in Ane Velenšek, odzivi Marijana Fabijana in navdušenih navijačev, ki spremljajo nastope naših olimpijcev v Braziliji ter ostale olimpijske vsebine imajo velik odziv tudi na spletni strani in Facebook profilu naše medijske hiše Novi tednik in Radio Celje.

Facebook stran NT&RC

Od torka, od zlate medalje Tine Trstenjak, se je obisk naše pred kratkim prenovljene spletne strani, namreč zelo povečal. V tem olimpijskem tednu smo tako zabeležili za 25 odstotkov povečan obisk bralcev na spletni strani. Podobno rast beležimo tudi na Facebook profilu naše medijske hiše NT&RC, obisk se je v petih olimpijskih dneh povečal za 22 odstotkov. Največ obiskovalcev našega Facebook profila so seveda bile deležne novice takoj po zmagah Tine Trstenjak v boju za zlato medaljo in Ane Velenšek v boju za bron. Skupno si jih je ogledalo čez 20 tisoč uporabnikov Facebooka, ki so ob tem v teh objavah podelili okrog 500 všečkov. Vse bolj je obiskan tudi naš Twitter profil, kjer dobivamo nove sledilce.

Spletna stran Novega tednika in Radia Celje
Prenovljena spletna stran Novega tednika in Radia Celje

Očitno torej je, da poslušalci Radia Celje in bralci Novega tednika do naše olimpijske angažiranosti na spremljajočih sodobnih komunikacijskih kanalih, ki so podpora našima temeljnima medijema, radiu in časopisu, niste ostali ravnodušni. In da ste z zanimanjem in pozorno spremljali naše sprotno poročanje o dogajanju v Riu, tonske izjave naših judoistk in trenerja Marijana Fabijana ter odzive številnih športnih navdušencev na navijaških točkah.

twitter

Nastopov celjskih športnikov na olimpijskih igrah še ni konec, zdaj bodo v središču pozornosti v Braziliji predvsem atleti, kar bomo seveda vse, kot doslej, spremljali tudi na spletu in družbenih omrežjih Novega tednika in Radia Celje. Prav tako pa seveda tudi sprejem, ki ga v Celju pripravljajo ob zlati in bronasti medalji naših judoistk.

ROBERT GORJANC

Deli