Zmagovalki 4. sezone Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo predstavili svoji novi skladbi

12:28

kiara-in-najaTik pred velikim finalnim dogodkom 5. sezone projekta Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo sta zmagovalki pretekle sezone, Kiara Šegula in Naja Fridl, predstavili skladbi, ki sta ju dobili kot nagradi za zmago. Premierno sta skladbi predstavili na velikem dobrodelnem dogodku družbe Radio-Tednik Ptuj Podravje na dlani – morje in planine na vsaki dlani.

Kiara Šegula, ki je v lanski sezoni projekta Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo zmagala v mlajši kategoriji, je za nagrado dobila pesem Kaj je sreča, za katero sta besedilo napisala Tea Vindiš Marčič in Sandi Vovk, slednji je poskrbel tudi za glasbo in aranžma, Kiara je skladbo posnela v glasbenem studiu Osminka v Mojstrani. Ob predstavitvi je dejala: »Snemanje je bilo naporno, saj je trajalo precej dolgo, ampak pesem mi je zelo všeč in zelo rada si jo prepevam tudi doma. Komaj čakam, da jo na nastopih predstavim tudi drugim.’«

Naja Fridl je za zmago v starejši kategoriji dobila skladbo Dotakni se me. Avtor glasbe je Matjaž Vlašič, avtor besedila Janez Usenik, za aranžma je poskrbel Miha Gorše. Kot pravi, je občutek ob izdaji prve skladbe nepozaben, vsekakor pa bo s petjem nadaljevala tudi v prihodnje, saj po zaključeni osnovni šoli odhaja v Ljubljano, kjer je že izbrala učiteljico petja, s katero bo še naprej negovala svoj glasbeni talent.

Kiara in Naja bosta svoji skladbi predstavili tudi na finalni prireditvi 5. sezone projekta Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo, ki bo 11. junija na Ptuju.