Zvita feltna s Kraljico med najbolj predvajanimi skladbami v Sloveniji

6:00

Priljubljena skupina Zvita feltna, ki se v zadnjem letu lahko z izjemnim uspehom skladb ‘Edina’, ‘Lunina belina’, ‘V dobrem starem piranu’, je pred dobrim tednom predstavila novo pesem ‘Kraljica‘, ki se je že zavihtela med 50 najbolj predvajanih skladb na radijskih postajah (SloTop50).

Po napornem letu, si je skupina pretekli teden vzela čas za oddih. Pevec Blaž Gec in kitarist Theo Čebron pa sta se skupaj odpravila na dopust: »Člani skupine smo najboljši prijatelji in zato gremo kdaj tudi na počitnice skupaj,« je povedal Blaž in še poedal o potrebnem počitku: »Vsak vikend nastopamo, tudi večkrat v enem dnevu in prav zato sem toliko bolj vesel, da smo si vseeno lahko vzeli en teden ‘na off’.«

Vendar tudi dopust ni potekal brez glasbe. »En večer smo z družbo brenkali ob morju, ko je mimo prišla večja skupina slovenskih študentov, ki nas je prepoznala. Za njih smo potem kar nekaj časa igrali naše pesmi. Prav luštno je bilo. Vendar sva čez dva dni ostala brez obeh kitar,« je povedal Blaž. »Nekega dne sva se odločila vzeti kitari s seboj že zjutraj, saj smo vedeli, da nas cel dan ne bo nazaj v sobo. Po kosilu nas res dolgo ni bilo nazaj, ko smo žal ugotovili, da so nam izmaknili vse. K sreči so bili dokumenti v avtu. Nimamo kaj, upam, da imajo tatovi posluh in bodo uživali ob igranju na kitari,« je povedal Theo.

banner-ntrc-martinovanje

Deli