Zvita feltna s skladbo Zate

12:41

Skupina Zvita feltna po velikih hitih ‘Edina’, ‘Kraljica’, ‘Lunina belina’ in ‘V dobrem starem Piranu’ v svet pošilja novo, bodočo uspešnico ‘Zate’, za katero verjamejo, da bo to pomlad in poletje himna mladih širom Slovenije.

zvita-feltnaMladeniči, zbrani v skupini Zvita feltna, v zadnjih dveh letih beležijo izjemne uspehe, njihova popularnost pa je iz dneva v dan večja: skladba ‘Edina’ bo v par dneh dosegla 2 milijona ogledov, ‘Lunina belina’ je blizu prvemu milijonu, ‘Kraljica’ pa je na polovici prvega milijona ogledov na portalu YouTube. Pevec in klaviaturist Blaž Gec ne more skriti navdušenja: ”Noro! Tudi v sanjah nismo pričakovali takšnega odziva na naše skladbe. Vemo, da so to le številke, a le-te v resnici pomenijo, da imajo ljudje glasbo, ki jo ustvarjamo, radi. Neizmerno smo veseli in hvaležni!” pravi mladi pevec. Zvita feltna pa navdušujejo tudi na koncertih; njihovi koncerti so vedno polni do zadnjega kotička, nastopajo pa vsak vikend, večkrat.

Zvita feltna se v novi skladbi ‘Zate’ lotevajo malce drugačnega pogleda na ljubezen – če so bile ‘Edina’, ‘Kraljica’ in ‘Lunina belina’ srečno zaljubljene, je ‘Zate’ v ljubezni nedorečena. O skladbi avtor glasbe Theo Čebron razmišlja: ”Vsak je nedvomno že doživel konec veze in se kasneje spraševal, ali je to res konec, morda ni, bova še skupaj? In o takšnem razhodu, ”koncu” ljubezni govori skladba Zate.”. Besedilo je spisal Rok Lunaček: ”Tako rekoč sem peti član skupine. Ni mi težko kaj napisat za fante; smo ekipa, veliko smo skupaj, tudi v prostem času. Bolj je problem ostati zbran in se ne hecat in tudi kaj resnega naredit vsake toliko,” v smehu dodaja Rok. Za produkcijo in aranžma je poskrbel Blaž Hribar.

Fantje iz skupine verjamejo, da bo tudi pesem ‘Zate’ gotovo super sprejeta, saj gre za moderno, udarno skladbo z zelo močnim videospotom, katerega so ponovno posneli s srbskim zvezdnikom Djomla KS, katerega produkcijska ekipa nosi ime Take Over Media.

Zvita feltna pa ne počivajo, saj, kot pravijo sami, že snemajo nove skladbe – dve sta že posneti: ena bo luč sveta ugledala že konec poletja, druga pa proti koncu leta. Do takrat je tukaj ‘Zate’!

Deli