Mosova in Praznična petica sta tradicionalni tematski reviji, ki nastajata ločeno od časopisa Novi tednik. A sta del njega. Drugačni sta po velikosti, sestavi papirja, formatu in tematsko usmerjeni vsebini.  Njuna posebnost je večja naklada, saj ju poleg naročnikov prejmejo tudi preostala gospodinjstva širše celjske regije, in sicer na območju 33 občin. Promoviramo ju na dogodkih in sejmih v določenem času. Prav zaradi visoke naklade, kakovostnejšega papirja in dodate promocije predstavljata veliko prednost za oglaševanje.

MOS_2019_ovitek.indd
PRAZNICNA-PETICA-ogl_2019.indd

Samostojne priloge 2019

Rok za rezervacijo oglasa je 14 dni pred izdajo.
Rok za oddajo materialov je najmanj 10 dni pred izidom.

Priloga Izid Aktualne priloge
Pomladna petica 14. marec  prelistaj
Slovenske počitnice 1 18. april
Mosova Petica 5. septemeber  prelistaj
Slovenske počitnice 2 7. november
Praznična Petica 28. november  prelistaj

MOS Petica je samostojna tradicionalna priloga, ki izide zadnji četrtek pred pričetkom Mednarodnega obrtnega sejma v Celju. Predstavlja aktualne vsebine vezane na sejem. Priloga se vlaga tudi v druge pokrajinske časopise v Sloveniji. Promovira se tudi na sejmu in jo (brezplačno) prejmejo tudi gospodinjstva širše celjske regije.

Praznična Petica ima veliko priložnost, da bralce opomni na pomen treh velikih praznikov in ponuja možnost, da svojim najbližjim in najdražjim podarijo pravo, primerno in lepo darilo. Petica je polna prazničnih voščil, kulinarike, modnih trendov, nasmejanih obrazov in ostalih tem vezanih na december. Promovira se tudi na prazničnih sejmih in jo poleg rednih bralcev in naročnikov časopisa prejmejo tudi preostala gospodinjstva v širši celjski regiji.

Pomladna petica je samostojna priloga Novega tednika, ki izide na začetku pomladi. V njej bralcem ponudimo številne nasvete: kako urediti svoj vrt, posaditi cvetje in polepšati svoj dom, kako obnoviti garderobo, kam se odpraviti na eno ali več dnevni izlet. Ne manjka pa tudi dobrih receptov in kulinaričnih nasvetov. Izide v 50.000 izvodih.