Sponzorske akcije

Novi tednik in Radio Celje sta znana tudi po številnih tradicionalnih in odmevnih akcijah: (S)hujšajmo z Novim tednikom in Radiem Celje, Naj maturant, naj maturantka, Do polnega vozička brez mošnjička, Tradicionalni obisk porodnišnice v Celju 2. januarja, Piknik Katrce in Zeleni val.

Medijka hiša nudi oglaševalcem priložnost, da povečajo svojo prepoznavnost s sodelovanjem v omenjenih akcijah. Kako? Stopite v stik z našo našo ekipo marketinga.

 

 

Naj maturant, naj maturantka

Vsako leto januarja maturantske razrede povabimo, naj izberejo svoja predstavnika, ki jih bosta zastopala v tekmovanju. Ker je odziv srednjih šol s Celjskega velik, maturante razdelimo in objavljamo od februarja do aprila, in sicer tako, da vsak mesec predstavimo približno 30 do 40 kandidatov. V vsaki številki Novega tednika objavimo njihove portretne fotografije, ob tem pa tudi njihove večje fotografije v maturantski opravi.

Bralci glasujejo za »svojega« kandidata. Razrednik ali učiteljski zbor lahko mesečno izbranemu kandidatu dodelita dodatnih sto točk za učno in delovno uspešnost.

Tisti maturant in tista maturantka, ki ob koncu meseca zbereta največ glasov, se uvrstita v finalni krog tekmovanja. Ta je maja, junija nato razglasimo zmagovalca in ju predstavimo ter nagradimo.

Do polnega vozička brez mošnjička je akcija, pri kateri bralci poiščejo kupon v Novem tedniku, ga izpolnijo in pošljejo na naš naslov.  Vsako sredo ob 12.15 izžrebamo nekoga in ga pokličemo iz studia Radia Celje. Srečni izžrebanec ali srečna izžrebanka nato po telefonu narekuje naši voditeljici v prodajalni supermarketa Planeta Tuš Celje, kaj želi v nakupovalnem vozičku. Poslušalec ali poslušalka imata tri minute časa za nakup brez denarnice. Voditeljica nato s pomočjo enega od kupcev žreba še med tremi kuvertami. V eni je dodatna minuta, v drugi košarica dobrot Slovensko s podeželja, tretja pa je žal prazna. Akcijo Do polnega vozička brez mošnjička vsako leto zaključimo dobrodelno.

Novoletni obisk celjske porodnišnice je najstarejša akcija Novega tednika in Radia Celje. Ob obisku 2. januarja čestitamo vsem mamicam v porodnišnici, še posebej tistima dvema, ki rodita prvi v novem letu, in tisti, ki rodi zadnja v minulem letu. Novoletni obisk celjske porodnišnice zaznamujemo v Novem tedniku in na Radiu Celje.

Piknik Katrce je najbolj vesela zabava, ki jo Radio Celje in oddaja Katrca podarita svojim zvestim poslušalcem. Je tradicionalna prireditev, na kateri se vsako leto junija v Vojniku zvrsti ogromno izvajalcev zabavne in narodnozabavne glasbe. Prireditev nudi pester glasbeni program, veliko mero humorja, druženja in drugih dogodkov.

Utrinki iz 12. piknika Katrce

Oddaja Zeleni val, ki jo vodi Mateja Podjed, je na sporedu na Radiu Celje že od leta 1997. Vsako leto pripravimo izlet v zeleno, ki se ga veselimo skupaj s štiridesetimi izžrebanimi potnicami in potniki, ki jih izberemo s pomočjo kuponov, objavljenih maja v Novem tedniku, javni žreb pa je v začetku junija v studiu Radia Celje.

Pot nas najprej vodi v vrt zdravilnih in aromatičnih rastlin v Žalcu. Polni zelenih modrosti in z darilom našega pokrovitelja se nato z Izletnikovim avtobusom popeljemo na Celjsko kočo, kjer pripravljamo zaključek akcije.